A 8 tojásfehérjét elkezdtem felverni habbá, mikor már kezdett sűrűsödni a hab fokozatosan adagolva hozzáadtam 35 dkg kristálycukrot, úgy, hogy a vége felé még hozzákevertem 2 ek étkezési keményítőt is, valamint, amikor már szép fényes volt a hab belenyomtam egy fél citrom levét. Egy sütőpapírral bélelt tepsire kanalaztam, majd 150 fokos sütőben kb. 50 percig sütöttem/szárítottam. Miután kihűlt 3 dl tejszínt kemény habbá vertem 2 ek porcukorral, amit rákanalaztam és megszórtam málnával a tetejét. Nyami:)))
Hát ez is valami istenien néz ki, biztos nagyon finom lehet a friss málnával. Még ezt sem sütöttem soha, de most kedvet kaptam hozzá:)
VálaszTörlésBrutálnagy és brutáljólnézki...Nagyon - nagyon guszta:))))
VálaszTörlésKedves Gabi,talán egy nap leszek olyan bátor és megpróbálom,isteni finom lehet!!!!
VálaszTörlésItt is köszönöm, nagyon finom volt!
VálaszTörlésLátom te már rutinos vagy, a levágott szelet sincs megrogyva, csodaszép! :)))
VálaszTörlésÉn is ilyen nagyba gondolkozom legközelebb mikor jönnek a kedves rokonaim. :D Imádom ezt a könnyű nyári édességet! ♥
trollanyu,
VálaszTörlésNálunk mindig nagy sikere van, így meg sok a tojásfehérje adja magát a pavlova:D
Niki,
Köszike:))
Mellissina,
Nem kell tőle félni:D
Andi,
Nagyon szívesen. Örülök, hogy ízlett nektek:)))))
Barbi,
Köszönöm.
Azért sem mindig sikerül ilyenre:) De ez most tényleg nagyon jól lett:D
Hú Gabi ez csúcs finom lehet!
VálaszTörlésDitta,
VálaszTörlésNagy sikere volt:D
Bianka,
VálaszTörlésKöszönöm:D
Gyönyörű!!!!
VálaszTörlés