2012. október 14., vasárnap

Tonhalkrém

Egy újabb ritka pillanat kedves blogom életében: halas recept, tőlem:))) Tény és való, hogy a halas ételek nem az erősségem, mert finom szólva is nem szeretem a halat, de azért vannak ilyen ritka pillanatok, amikor elcsábulok:D Nemrégiben egy barátnőméknél ettünk ilyen tonhalkrémet, és gondoltam elkészítem én is, mert kimondottan ízlett:)))) 

Hozzávalók, amiket használtam:

1 db tonhalkonzerv (kb. 15 dkg a hús része)
15 dkg házi krémsajt
1 kisebb fej hagyma
1-2 ek mustár
csipet só
csipet bors

Első lépésben a konzervből leöntöttem a halról a levet, majd a eltávolítottam a halat és villával összetörtem. Hozzáadtam a krémsajtot, az apróra vágott hagymát, a mustárt és a fűszereket. Alaposan összekevertem és tulajdonképpen már lehetett is fogyasztani, bár egy pár órára hűtőbe helyeztem, hogy jobban összeérjenek benne az ízek.

Nincsenek megjegyzések: