2011. október 4., kedd

Rántott csirkemell sajttal és bacon-nel

A rántott hús nálunk bármikor, bármilyen formában, szinte akármikor jöhet. Időnként igyekszem variálni, aminek ez a sajttal és bacon-nel töltött verzió lett a legutolsó eredménye. A panírozási rész egy kicsit nehézkesebb és jó alaposan össze is kellett tűzdelni, szurkálni, de a végeredmény nagyon jó ízű lett:D

Hozzávalók, amiket használtam:

50 dkg csirkemell
vékony sajtszeletek
bacon szeletek
egy kevéske só
valamint a panír hozzávalói (tojás, liszt, prézli)

A csirkemellet vékony szeletekre vágtam és egy kicsit kiklopfoltam, majd besóztam. Ezután ráhelyeztem egy-egy szelet sajtot, jött rá a bacon, majd még egy kevés sajt, végül egy másik csirkemell szelet. Hústűvel és fogpiszkálókkal jól összetűzdeltem, hogy sütés közben ne folyjon ki belőle a sajt. Végezetül bepaníroztam. Lassú tűzön aranybarnára sütöttem, köretnek pedig a csőben sült burgonyát találtam hozzá.

4 megjegyzés:

Petra írta...

Brutálisan jól néz ki. :)))

Bianka írta...

Jaj nagyon guszta

Barbi írta...

Nekem ezek a gyengéim, a panírozott töltött húsok, minél hízlalóbb annál jobb! :DD Ide vele!

DebiGabi írta...

Petra,
:))))

Bianka,
Köszike:D

Barbi,
Nem éppen a diétás ételek az egyike az tuti, de annyira finom:)))) Küldenék neked, de már csak az emléke van...