2011. január 7., péntek

2. blogszülinap

Két éve, amikor elkezdtem ezt a blogot írni, nem gondoltam volna, hogy ennyi kellemes élmény fog érni vele. Azt sem gondoltam volna, hogy két év alatt ennyi mindent fogok főzni, sütni, alkotni. Mennyi új dologba bele merek most már vágni, amibe régebben eszembe se jutott volna:))) Pedig voltak időszakok, amikor úgy éreztem nem kellene tovább csinálni ezt a blogot, de szerencsére ezek az időszakok eddig mindig elmúltak. Mindig sikerült egy-egy újabb lendületet találnom.
Annyira a mindennapjaim részéve vált, hogy komoly hiányérzetem van, amikor esetleg több napig nem tudok rátekinteni. Nagyon köszönöm azoknak, akik megjegyzéseket írnak a bejegyzésekhez, pedig mind a mai napig mindig egy kicsit szorongva olvasom, ha új megjegyzés érkezik, hogy mit írnak... Hiszen ez a blog egy darabka belőlem.
Külön köszönöm minden rendszeres olvasómnak, hogy vissza-vissza térnek ide és megtekintik, ha valami új dolgot teszek fel, de minden egyéb erre látogatónak is köszönöm, hogy megtisztelte azzal ezt az oldalt, hogy benézett, esetleg elolvasott, kipróbált tőlem egy receptet, esetleg nevetett/mosolygott egyet a vicceimen.
Remélem a jövőben is sikerül további jobbnál jobb receptet kipróbálnom és megosztani itt, és igyekszek újabb vicceket is hozni a jobb kedvünk érdekében:D

13 megjegyzés:

Gál Edith írta...

Gratulálok!! Még sok boldog blogszülinapot kivánok!

egycsipet írta...

Boldog "blogszülinapot"!
2 év, nem semmi! Gratulálok! :)

Zsiri írta...

Gratulálok, csak így tovább :)

családi tűzhely írta...

Boldog blogszülinapot és még sok szuper receptet!

Nelli írta...

Boldogságos blogszülinapot Gabi!

Chef Viki írta...

Boldog szülinapot a blogodnak Gabi :-)

Macus írta...

Gratulálok a 2. évfordulóhoz!

Gizi írta...

Gratulálok, és boldog bolgszülinapot kívánok!!!
Nagyon jó betérni hozzád, akár egy recept kedvéért, akár egy kis nevetésért. Kívánok még sok-sok blogszülinapot Neked, nekünk pedig remek recepteket és sok nevetést.:)

ildikebak írta...

Gratulálok! és sok sokkkkkkkkkkk Boldog Szülinapot kívánok :-) örülök hogy vagy és csak így tovább :-)
Pusza Ildi :-)

Bianka írta...

Gratulálok még sok-sok blogszülinapot kívánok

mandy tarragon írta...

Boldog blogszülinapot :)

Raindrop írta...

Még sokszor kettőt! :)

DebiGabi írta...

Köszönöm szépen a jókívánságokat MINDENKINEK!!!!