2010. április 15., csütörtök

Rántott pulykamell paradiós panírban

Kedvenc férjemuram imádja a rántott húst. A hétvégén volt a névnapja és vasárnap átjöttek a barátaink hozzánk ebédre, hogy megünnepeljük ezen nagy nap alkalmából:)))))
Természetesen rántott húst is készítettem neki ha már annyira szereti, bár én a panírozás részét roppant mód nem szeretem, de az ember a kedvenc férjéért hatalmas áldozatokra képes:D
Annyit változtattam csak, hogy egy kicsit extrább legyen a rántott hús, hogy a prézlibe belekevertem egy kevéske apróra tört paradiót (kb. 5-6 dkg) és így sütöttem ki.
Nagyon kellemes és egy kicsit különleges íze lett a húsnak.
Köretnek párolt rizst és finom friss salátát tálaltam mellé.

6 megjegyzés:

Bianka írta...

Ez is egy jó ötlet, férjem imádná, nem mintha én nem :)
Nagyon guszta

DebiGabi írta...

Bianka,
Próbáljátok ki, tényleg nagyon finom volt:)

Raindrop írta...

Hát ez meg mi a szösz? :)
Mogyorót, diót, mandulát, pisztáciát imádom, szóval ez is biztos nagyon ízlene, csak tudnám mi ez, és hol lehet kapni?!

DebiGabi írta...

Rain,
Bioboltban vásároltam, de előtte már találkoztam vele a diákcsemegében egy-egy darabjával.
Az íze átmenet a mandula és dió között.
Szép nagyok olyan 3-4 cm hosszúak:))

szepyke írta...

Én eddig a paradiót csak egy tortába használtam, de olyan bazi drága volt, hogy azóta nem vettem. Ez remek kis kaja lett, mert az íze, pazar!:)

DebiGabi írta...

Szepyke,
Nem mondhatnám, hogy mindennapi használatra ajánlatos, tényleg elég húzós az ára:((
Én is most vettem először.