2010. április 12., hétfő

Fable rajongók figyelmébe:)))))

Nemrégiben jártam a http://www.fabyen.hu/ oldalon és ezt találtam:


CSONTFUVOLA

(ÚJ HALKIRÁLYNŐ!)

Várható megjelenés: 2010 május 17.

A két súlyosan sérült kommandós, Daniel Belloq és Steve Delgado a tóparti nyaralóban lábadozik. Steve mélységesen depressziós, nem hajlandó felkelni, mosdani, étkezni. Akciócsoportos társai mindent elkövetnek talpra állítása érdekében, de még a nyári Mikulás-terápia se válik be nála. Tán-tán Nympha, a könyörtelen gyógytornásznő segíthet.
Denisa válósat álmodik, ezért sürgősen a tóhoz száguld, hogy Belloqkal lehessen. Idilljük hamar véget ér; lovaglás közben géppisztolysorozatot zúdítanak rájuk egy dzsipből. A kergült ló elhagyott farmra robog Denisával, ő pedig a kútból áradó hullaszag éreztén mozgósítja a helyi erőket. Pedofil gyerekrablás-sorozat nyomára bukkannak, ám a rendőrfőnök nem akar statisztikarontó ügyeket a városában.
Belloq nem kíván részt venni az ügyben, arra hivatkozva, hogy besokallt, kiégett. Amikor azonban mesterlövész flintával megsebesítenek néhány helybéli hobbivadászt, feltámad benne a zsaru. Színre lép Gerret Flach, a nagy hatótávolságú vonzerővel bíró, örökbarna bőrű megyei főügyész-helyettes, és felkéri őket a nyomozásra. Denisa, Belloq, Steve, a kezdő zsaru Martin és a furabogár Cyd nekilát, hogy felderítsék a két bűnügyet.
A gubancos szálak ekkor még alaposabban összekuszálódnak. A gyerekrablási gaztett véres fordulatot vesz. A hobbivadölők vadásza bedurvul. Eddigi és leendő áldozatai nem hajlandók együttműködni a zsarukkal, ugyanis szerintük ők a greenpeaces támadók.
Nympha és Gerret Flach feromon-kisugárzása felbolydítja a kedélyeket; Belloq kamasz lánya kritikusan életun és világfáj, de még házi kedvenceik is agyászra szorulnak. A válságos írómester, Donald is jelen van, hogy pipatüzeket okozzon.

Végül persze az akciócsoport közbelépése is szükségessé válik
A HALKIRÁLYNŐ-SOROZAT ÚJ EPIZÓDJÁBAN.

8 megjegyzés:

Andi/cuki írta...

Ez nagyon szupi!!!!!!Pont most írtam egyik nap Mandynek,hogy nekem a Halkirálynős részek tetszettek legjobban,úgyhogy imádni fogom!:-))
Hú,még egy hónap!

DebiGabi írta...

Andi,
Alig várom már, hogy megjelenjen!!! Gyorsan át is olvastam nemrégiben az előző részt, hogy "képben" legyek:)))))

christaylor írta...

Hurrá!
Sok évvel ezelőtt, mikor még fiatalabb voltam, elég sokáig szerelmes voltam Martinba, meggyőződésem volt, hogy nekem olyan pasi kell, aki úgy néz ki, úgy viselkedik és egyebek, mint Martin Wry.

Andi/cuki írta...

Jaaj,xx éve nekem is "tetszett":-))

Gina írta...

Köszi,figyelni fogom,én is nagyon szeretem a könyveit-akár elgondolkoztató,mesélős (Sárkánykönny),vagy röhögős (Mesemaraton).

DebiGabi írta...

Cristaylor,Andi
Nem rossz, nem rossz, de nálam inkább Daniel a Nr. 1.:))))

Gina,
Bármelyiket, bármikor szívesen újraolvasom:D

ivan írta...

Én meg maradok a "rákoczi túrósod" elkészítésénél,amit nálad néztem ki. Azt hiszem számomra az is felér egy krimivel,nem beszélve,arról,hogy élő adásban megy.

DebiGabi írta...

Ivan,
:)))
Nálam egy Fable könyv ver minden süteményt. Ha megjelenik a könyv, amíg ki nem olvasom, se kép, se hang, se blog:D