2009. szeptember 28., hétfő

Egy kis humor


Az alábbi kis szösszenetet ma reggel kaptam emailben.
Remekül szórakoztam rajta, remélem sikerül másoknak is egy-két kellemes percet szereznem, ezen a szép hétfői reggelen:DDD

Ezer köszönet és hála mindenkinek akik a sok, roppant hasznos e-mail-t küldtek! Egész életemben adósuk maradok.


Külön köszönöm annak, aki értesített, hogy a levélboríték ragaszójába egérszart kevernek... Most egy boríték leragasztásánál egy vizesruhát használok.

Az összes spórolt pénzem elfogyott, mert elajándékoztam egy beteg kislány számára (Penny Brown), aki már a 173 416-odik alkalommal szorul kórházi kezelésre.

Végül is semmi pénzem nem maradt, de a helyzet változni fog amikor megkapom Bill Gates-től azt a 15 000 $ -t amit a Microsoft és az AOL felkínált , mert részt vettem a spéci e-mail küldési programjukban…

…vagy amikor egy magas rangú banktisztviselő Nigériából értesített, hogy megosztaná velem azt a 7 millió dollárt, amit reám testált egy ügyfele aki távoli rokonom volt és nem hagyott végrendeletet.

Nem kell aggódnom lelkem megmentéséért, mert van 363 214 őrző-védőangyalom és ezek mind reám vigyáznak, és Teréz anya minden kívánságomat teljesíteni fogja.

Már nem használok semmilyen izzadásgátlót, akkor sem ha úgy bűzlök mint egy görény, mert megtudtam, hogy rákot okoznak.

Nem tankolok csak, ha egy barátom a kocsiban marad és őrzi azt, mert így nem tud egy sorozatgyilkos besurranni a hátsó ülésre, amíg én kifizetem a benzin árát.

Nem járok már a nagy bevásárló központokba, mert valaki lefújhat egy bénító after shave-vel és kirabol.

Megtanultam azt is, hogy az imáim meghallgatásra találnak és öt percen belül minden kívánságom teljesül, ha továbbküldöm még hét ismerősömnek/barátomnak a kapott e-mail-t…

Nem válaszolok a telefonhívásokra, mert félek, hogy rávesz valaki, hogy hívjak fel egy számot, majd a számlánál kiderül, hogy ez egy jamaikai, ugandai, singaporei vagy üzbegisztáni hívás volt.

Nem merem már felvenni a földről a talált pénzt, mert mint megtudtam tőletek fennáll az a veszély, hogy amikor lehajolok, reám ugrik egy szexmániás pasas és akkor nekem annyi.

Apropó...egy dél-amerikai tudós, hosszú és fáradságos kutatómunka után kimutatta, hogy a kevésbé intelligens és a szexuálisan gyengén teljesítő emberek úgy olvassák az elektronikus leveleket, hogy közben a kezüket az egéren tartják.

He, he, he...
Ne fáradj, ne vedd le róla a kezed...
Már késő!!!

És leges-legvégül:

Kedves barátaim,

Ezennel tudatom veletek, hogy a 2009-re küldött jókívánságaitokból, a világon semmi sem teljesült. Ezért megkérnélek benneteket, hogy 2010-re már csak pénzt és piát küldjetek:D

1 megjegyzés:

Vica írta...

Megnevettetél:) Bár a levelet magam is megkaptam, de jó volt újra olvasni:DDDD