2009. április 27., hétfő

Töltött virsli

Először felvágtam egy kisebb fej hagymát nagyon apróra és beletettem egy tálba. Csemege uborkát szintén apró kockákra darabolva adtam hozzá, végül sajtot szintén aprítva. Szórtam rá egy picike fekete borsot és petrezselymet. Jól összekevertem az egészet, majd a ketté vágott virslikbe nyomkodtam. Egy kivajazott tepsibe vagy hőálló tálba tettem egymás mellé őket.
Ha van itthon elég bacon, akkor egyesével betekerem baconnal mindegyik virslit, de most csak egy kevéske volt itthon, így csak a tetejére pakoltam pár szeletet.
Sütőben kb. 20 perc alatt átsült, a tetejét pedig meggrilleztem, hogy a bacon szép piros legyen. Házi sütésű kiflikkel fogyasztottuk vacsorára.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon guszta lett:))