2009. március 24., kedd

Gombás-tejszínes pulykamell

Szeretem a pulykamellet, de sajnos tény és való, hogy elég száraz hús. Gondoltam ma kipróbálok valami újdonságot. A pulykamell szeleteket vékonyra vágtam sóztam, borsoztam és megszórtam még majorannával. Közben egy fej hagymát apróra vagdostam megpirítottam egy kis olajon, majd hozzáadtam egy üveges gombát, - de szerintem jó lehet friss gombával is. Miután szép színe lett a gombáknak, - magyarul megpirultak:) - felöntöttem 2 dl tejszínnel és megszórtam egy maréknyi apróra vágott petrezselyemmel, egy rövid ideig még főzőcskéztem és kész is lett. A pulykaszeleteket megsütöttem szintén egy kevéske olajon, majd nyakonöntöttem a gombás-tejszínes szósszal. Hamm.... Nem maradt belőle semmi:)))

Nincsenek megjegyzések: