2009. március 4., szerda

Borsós-gombás sonkás tészta


Két fej apróra vágott hagymát megdinsztelek egy kis olajon, hozzáadom a gombát (konzerv) és a 20 dkg csíkokra vágott sonkát. Egy kicsit pirítgatom, éppen csak átmelegedjen a gomba és a sonka, nyakonöntöm 2,5 dl tejszínnel, belekeverem a megfőzött mirelite zöldborsókat (kb. 40 dkg). Kap még egy csipet feketeborsot, felforralom és kész is van. Félreszem, míg a tészta is megfő. A tésztát szűrés után beleborítóm egy kivajazott tepsibe, hozzákeverem a tejszínes szószt, sajtot reszelek a tetejére, majd sacc per kábé fél órára sütőbe teszem.

1 megjegyzés:

endivia írta...

ez nagyon jó!
meg az egész blogod nagyon teccik :)
pussz