2009. február 12., csütörtök

Paprikás csirke túrós tésztával


Amikor először ettünk ebben felállásban paprikás csirkét, hát bevallom őszintén egy kicsit furcsán néztünk a vendéglátónkra, mikor elénk tette a tányért, de miután megkóstoltunk, hát..... Azóta felkerült a mi étlapunkra is:)))
Legalább 2-3 fej hagymát megdinsztelek olajon, majd ráteszem a csirkecombokat, amiket szintén egy kicsit sütögetek az olajon, majd megszórom sok-sok pirospaprikával, felöntöm vízzel, sózom és egy pici feketeborsot teszek hozzá. Ezután addig főzöm, amíg a csontról már majdnem "lemálik" a húsi. Közben megfőzöm a tésztát és előkészítem hozzá a túrót és a tejfölt, valamint pirítok egy kis apróra vágott szalonnát hozzá.

Nincsenek megjegyzések: