2009. január 22., csütörtök

Brassói, ahogy mi szeretjük



Na szóval. A csirkemellet vagy pulykacicit apró kockákra vágom, borsozom, majd olajon megpiritom. Mikor már kezd egy kis színe lenni rengeteg fokhagymát teszek hozzá 8-10 gerezdet legalább. Ezzel jól összesütöm, és tulajdonképpen készen is van a húsi. Közben megpucoválom a krumplikat, ezt is kockázom bele a fritőzbe. Miután megsült összekeverem a húsit a krumplival és kész a vacsi. Tudom, hogy sokan szaftosabban szeretik, meg tesznek hozzá különböző fűszereket, de én így tanultam az Anyukámtól. Szerencsére a leányzó és az uram is szereti így. Mindig nagy sikere van, ha ezt készítek, ráadásul egy hétköznapi vacsorára különösen jó, mert gyorsan készen van.

Nincsenek megjegyzések: